Karate

Beszámoló a karate szakosztály júliusáról!

Július 3-tól 7-ig tartották a Koryu Karate Jutsu Hungary első nemzetközi nyári tábororát Balatonfűzfőn, a Tatabányai Sport Club szakosztályvezetője, Sensei Gott Zoltán vezetésével.

Ezen az eseményen Kyoshi Hubert Laenen 8 Danos Mester, tartja minden évben szakmai továbbképzését a Magyarországi karate mestereknek. A fő téma ismét a formagyakorlat értelmezés volt, valamint Sensei Gott Zoltán 5 dan által vezetett, Koryu karate jutsu instruktor képzés vizsgája is itt történt.

Elmondhatjuk hogy ismételten sikeres edzőtábor volt, mind a hazai mind a külföldről hazánkba érkező karatésoknak. A tábor zárásaként instruktori , és dan diplomák kerültek átadásra. A szervezők köszönik a részvételt, és várnak mindenkit jövőre is.

 

 

 

 

 

 

A Shotokan Dojok Szövetsége Zalaszentgróton tartotta július 11 – 15 ig központi edzőtáborát, Sensei Takács Ferenc 3 dan, és kiváló edzőnk vezetésével. A tábor témája mint minden évben, a sport karate és a Koryu Karate Jutsu volt.

Ezen a rendezvényen képzik magukat az Sdsz versenyzői, akik között számos nemzetközi díjjal rendelkező is található. Valamint itt kapnak továbbképzést az önvédelemből, Sensei Gott Zoltán shibuchotól aki ezt a Koryu Karate Jutsuban Magyarországon vezeti.

Sensei Gott Zoltán

Július 17-én vezetőedzőnk a Koryu Karate Jutsu Hungary vezető instruktora, meghívást kapott a Seizan Karate-Do Sportegyesület nyári edzőtáborába. Itt tartott egy edzést Haas Zoltán Sensei tanítványainak, akik a Gojuryu Karate tudásuk mellé, most ízelítőt kaphattak a Koryu Karate Jutsuból is.

Méltán büszkék lehetünk vezetőedzőnkre, a fiatalok jó kezekben vannak!

Hajrá Bányász!