Labdarúgás

Ezt is behúztuk!

Csapatunk ma a Tatai AC ellen játszotta le a főtáblára való jutásért a mérkőzést, s fölényes játékkal 6-1 arányban győzni tudott.

Aki lekéste a mérkőzés első perceit, szinte 3 gólról le is maradt. Mindjárt a második percben Kovács István köszönt be a tataiak hálójába, rá két percre Szabó Richárd zörgette még ismét a hazai hálót. Szinte alig készült el az Instagram post a gólról, egy rossz hazaadás után a tataiak félpályáján egy nagyobb zavar támadt a már így is összezavarodott védelemben, s egy rossz távoli hazaadásra rosszul mozdult ki a kapus, s öngólt szerzett a Tatai csapat, 0-3. A gól után folyamatosan alakítottuk ki a helyzeteket, s a 12. percig kellett várni Árvai Dani góljára. Támadásaink rendre gólveszélyesek voltak, Árvai előtt több száz százalékosnak tűnő helyzet akadt, de ezek rendre kimaradtak. A 33. percben Kovács Dávid Szaniszló volt eredményes, s ezzel az öt góllal vonultunk be az öltözőbe.

A szünetben 3-as cserét hajtottunk végre, Bogár, Vig és Kozák lépett be a játékba. A második félidőben már nem volt olyan pontos a játékunk, sok támadást vezettünk, próbáltuk középen erőltetni a gólszerzést, ám a masszívan védekező tatai csapát ezeket sikerrel blokkolta. A fölény ekkor is domináns volt, csupán a befejezések maradtak el. A Tata ekkor már erősen a kontrákra épített, olyannyira ügyesen, hogy egy jó kiugratást követően, amelybe védelmünk is belealudt, megszerezték a 69. percben a szépítő gólukat. S hogy e félidő se legyen deficites, Kozák remek jobboldali elfutását követően szépen gurította vissza a labdát a tizenegyespont felé, s Bogár érkezve gyönyörű gólt rúgott a hazai kapu jobb oldalába. Ezzel az eredménnyel zárult a mérkőzés, s elmondhatjuk, hogy fölényes játékkal jutottunk fel a Magyar Kupa főtáblájára, amelynek a folytatása szeptember 9-én lesz, ugyanis akkor tartja az MLSZ a sorsolást a 6., országos fordulóról.

Forrás: www.tsclabdarúgás.hu

Hajrá Bányász!