Labdarúgás

Győzelem a bányászrangadón!

Revansot vett csapatunk a tavalyi hazai vereségért az Oroszlány ellen. Méghozzá nem is akármilyet, nagyon fölényes játékkal tartottuk itthon a 3 pontot, 7-0 arányban tudtunk győzni a vendég bányászok ellen, csakúgy mint a sárisápi bányászok ellen.

Még esőtől áztatott pályán indultak neki a csapatok a mérkőzésnek, s a néhol még vizes talaj sokszor csapta be a srácokat a passzoknál, de a második félidőre már felszáradt pályánk. Hamar beindult gépezetünk, s már ez az elején teljesen megfogta az oroszlányiakat. Sokat szerveztük a játékot, igyekeztünk kereresztlabdákkal mozgatni a széleket, s középpályánk is jól mozgott. Árvai előtt több helyzet is adódott mindjárt a mérkőzés elején, de igazából a harmadik nagyobbnál tudott eredményes lenni, ezzel szereztük meg a vezetést. Aztán érkeztek sorban a gólok, Kocsis, Gyürki, s megint Árvai a 44. percben. A második félidő 11. percében Farkas kapott egy remek kiugratást, s 16-ról ellőtte a kapus mellett, majd a kapufáról pattant be a labda.

A második félidőben még folyamatos nyomás alatt tartottuk a vendég csapatot, meg is szereztük a 6. gólt szintén Farkas Viktor 17 méteres átlövésével, ám a végeredményt Sárközi Martin remek alapvonali cselei után a visszagurított labdát Gyürki Gergely tette be a kapuba, s állította ezzel be a 7-0-ás végeredményt.

Szép, domináns játék volt, amelyhez az ellenfél nem igazán tudott mit hozzátenni.

Jövő héten vasárnap a Bányász nap keretein belül fogadjuk a Bábolnai SE csapatát 17.00 órától a Grosics Stadionban.

Forrás: https://www.tsclabdarugas.hu/post/sz%C3%A9p-j%C3%A1t%C3%A9k-eredm%C3%A9nyes-b%C3%A1ny%C3%A1szrangad%C3%B3

Hajrá Bányász!