Tatabányai Sport Club

Már teljes a hétvégi UP menetrend

A héten ezúttal 50%-os volt az UP csapatunk teljesítménye, 6 mérkőzésből 3 győzelem és 3 vereség. U19: Darabos Gábor vezette U19-nek jót tett a műfüves siker, folytatják győzelmi sorozatukat, s a bajnokságban is sikerült az Esztergom egyesülete ellen győzniük idegenben.

U17: Nagy Richárd vezette U17 viszonylag hamar kapott 2 gólt, amely megtörte a srácokat, s ezúttal már nem tudtak visszajönni a mérkőzésbe. Meglepetés eredmény született, hiszen ősszel még viszonylag magabiztosan nyertek a fiaink, most a vereség arra sugallja a srácokat, hogy jobb teljesítményt nyújtsanak a következő fordulóban.

U15: Lakatos Károly vezette U15 itthon fogadta az Iváncsa KSE csapatát, s az edző a tabellára nézve is szinte kötelező győzelmet diktált a srácokba. Ennek megfelelően, Bíró Ákos mesterhármasa mellett, magabiztos győzelmet aratott.

U14: Wéber Balázs vezetőedző szerint is csak a 3 pont itthon tartása a feladat és elfogadható. Ennek megfelelően Oravecz István mesterhármast ragasztott az ellenfélnek, de Német Dani is betalált, így a 3 pont itthon maradt szintén.

U13: Takács Gábor csapata már kemény osztályban játszik. Az NBI-ben akadémiák versenyében harcol az első pontért, hiszen ebben a nehéz környezetben igen nehéz nagypályán játszani. Ennek megfelelően a téli felkészülés és az őszi tapasztalatgyűjtés lassan beérik, az első félidő még gól nélkül lehozták a fiaink, ám a második félidőben gyorsan bekapott gól kissé megtörte a fiatalokat, s egy nem várt eredmény lett a vége, hiszen végig ki-ki mérkőzést játszottak.

U12: Megyesi László csapata a pécsi alig vereségből felocsúdott, de a szekszárdi csapat mégis meglepte őket.

Nem rossz kezdés, biztassuk a srácainkat, hogy egyre jobban teljesítsenek a bajnokságban, látogassunk ki a haza UP mérkőzésekre!