• Tatabányai Sport Club
  • Tatabányai Sport Club
  • Tatabányai Sport Club
  • Tatabányai Sport Club
Honlap Szakosztályi hírek
Szakosztályi hírek
Egyetemi OB PDF Nyomtat Email
2015 április 24. (péntek) 17:32

Eger - 2015. 04. 19.

Az Egri Eszterházy Károly Főiskola imponzáns tornacsarnokában rendezték a 2015.évi főiskolás és egyetemi bajnokságot.
A TSC utánpótlás-edzője és kiváló birkózója Ungi Lajos képviselte a Tatabányai Sport Club színeit ezen az eseményen sikeresen.

Bővebben...
 
Diákolimpia III. kcs. PDF Nyomtat Email
2015 április 24. (péntek) 17:31

Dorog - 2015. 04. 17.

A Dorogi Sportcsarnok adott otthont a Diák I. korosztály diákolimpiájának, ahol nagy mezőnyök gyűltek össze: több, mint 220 induló 48 egyesületből jelent meg a mérlegelésen.
A Tatabányai Sport Club versenyzői sikeres diákolimpiát mondhatnak magukénak, hisz a négy induló közül hárman a pontot érő I-VI. helyen végeztek.
Versenyzőink közül kiemelkedett Deák Zoltán, aki meggyőző fölénnyel minden ellenfelét legyőzve megérdemelten végzett a dobogó legmagasabb fokán és immár második diákolimpiai címét szerezte meg.

Bővebben...
 
Felnőtt kötött- és szabadfogású rv. PDF Nyomtat Email
2015 április 24. (péntek) 17:28

Vasas - 2015. 04. 12.

Budapesten a Vasas SC-ben rendezték az idei felnőtt magyar bajnokság előtti felnőtt versenyt, mind kötött, mind szabadfogásban, ahol a Tatabányai Sport Club birkózói is jól szerepeltek.
Kötöttfogásban a még juniorkorú Árvai Márk a felnőttek között megszerezte első érmét és Ungi Lajos is a dobogó harmadik fokán végzett.

Bővebben...
 
Érem és csúcseső a Masters súlyemelő bajnokságon PDF Nyomtat Email
2015 április 20. (hétfő) 18:21

A TSC súlyemelő szakosztály Masters versenyzői 2015.04.11.-én sikeresen szerepeltek a Masters Országos Bajnokságon.
Csapatunkat 6 fő versenyző képviselte sikeresen, több országos csúcs megdőlt.
Volt csúcskísérlet, ami most nem sikeredet.

Bővebben...
 
U21-es ökölvívó magyar bajnokság PDF Nyomtat Email
2015 április 20. (hétfő) 18:19

Új kezdeményezés volt a Magyar Ökölvívó Szakszövetség részéről, hogy külön a fiatal felnőtt ökölvívók számára kiírt magyar bajnokság több fordulós rendszerben, az év során folyamatos verseny lehetőséget biztosítson. A nyitó forduló Budapesten a Madár fészek akadémián került megrendezésre, ahol 38 fő versenyző mérlegelt és kezdte el a küzdelmeket az U21-es magyar bajnoki cím megszerzéséért. Felkészítő edző Kardos József és Rózsa András.

Bővebben...
 
NŐI-KÉZILABDA - Nemzetközi „BALÁZS KUPA” – 2015., Győr PDF Nyomtat Email
2015 április 09. (csütörtök) 12:21

2015.évben immár 30. alkalommal került megrendezésre Győr Megyei Jogú Város szervezésében, rendezésében a nemzetközi BALÁZS KUPA kézilabda torna, melyre közel 100 csapat nevezését regisztrálták.
A TSC-Dózsa színeit az U-9 korcsoportos csapat képviselte, akik selejtezők során magabiztos versenyzéssel kiharcolták a döntőbe kerülést. Nagy várakozás előzte meg a két legjobb csapat végső küzdelmét, hiszen a Magvassy Sportcsarnokban ünnepélyes keretek között zajlott a döntő. Szépszámú szurkolótábora volt a tatabányai lányoknak. Szülők, barátok, hozzátartozók buzdításától volt hangos a sportaréna, és persze a legvégén néhány öröm-könnycsepp is csillogott a büszke szülők szemében, hiszen az eredményhirdetésnél a dobogó legfelső fokára a tatabányai lányokat szólították.

Bővebben...
 
Éremeső az ökölvívó diákolimpiáról PDF Nyomtat Email
2015 április 09. (csütörtök) 12:10

2015. április 1-4. között Győrben került megrendezésre a serdülő és junior korosztály számára    az ökölvívó diákolimpia. A rekord számú mezőnyben 52 klub 312 versenyzője indult a bajnoki cím megszerzéséért. A seregszemlén a Tatabányai Sport Club Ökölvívó szakosztályának 13 versenyzője vett részt.
Szakosztályunknál a sportolni vágyó fiatal fiúk és lányok edzésmunkája Rózsa András, Kardos József, Babai Sándor, Csokor Csaba, Udvari Attila és Csokor Zoltán irányításával zajlik. A leginkább hobbinak induló mozgásból a többségnek ezen mozgásforma verseny sporttá alakul át. A sportolók kezdetben kisebb versenyeken mérik fel tudásokat, melyet követnek a rangosabb események, mint a diákolimpia és az országos bajnokság. A jelentőségét hangsúlyozza a 4 napos országos szintű megmérettetésnek, hogy válogató versenynek számít, ami azt jelenti, hogy az itt érmet szerző versenyzőkre már odafigyel a szakmai vezetés.

Bővebben...
 
III. Richter Tibor Ökölvívó Emlékverseny Tatabányán PDF Nyomtat Email
2015 március 26. (csütörtök) 21:25

2015. március 21-én immár 3. alkalommal került megrendezésre a Richter Tibor Emlékverseny. A névadó a TSC ökölvívó szakosztályának korábbi versenyzője, aki később vezetője majd halálának napjáig edzője és segítője volt a sport klubnak. Azonban Ricsi nemcsak a későbbi ökölvívó nemzedék nevelésével foglalkozott, hanem  kezdetben amatőr, majd később profi bíróként is szerepelt a kötelek között.

 

Bővebben...
 
Éremeső Szombathelyről PDF Nyomtat Email
2015 március 26. (csütörtök) 21:23A TSC súlyemelői remek eredményeket értek el a SAVÁRIA KUPA - IV.TÓTH GÉZA emlékversenyen,2015.03.21-én.
A kilencfős versenyzői gárda 4 arany és 5 ezüst éremmel tért haza .
Ez  a verseny volt az első kiemelt verseny az évben ,így népes mezőnyök jöttek össze a különböző súlycsoportokban  és korosztályokban.
Maratoni hosszúságúra nyúlt így a versenynap.

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1 / 20 oldal