• Tatabányai Sport Club
  • Tatabányai Sport Club
  • Tatabányai Sport Club
  • Tatabányai Sport Club
Honlap Szakosztályi hírek
Szakosztályi hírek
III. Beach Box Gála Tatabányán PDF Nyomtat Email
2014 szeptember 01. (hétfő) 16:07

2014. 08. 09-én került megrendezésre a  III. Beach Boksz Gála a Tatabányai Gyémánt fürdőben.

Nyolc egyesület 66 versenyzője nevezett a rendezvényre, amelyből végül 16 pár lépett szorítóba. A jó időnek köszönhetően a három órás program keretében nagyon jó mérkőzéseket láthattak a strandolóként megjelent nézők illetve az ökölvívás iránt érdeklődők is.
A TSC szakosztályát 10 versenyző képviselte, akik a forró nyári délutánon  izgalmas mérkőzéseket vívtak és szórakoztatták a strandolókat. Városunkból az alábbi tatabányai sportolók léptek ringbe: Rigó István, Szeibert Lilla, Dér József, Mága Richárd, Varga Béla, Szabó Bence, Bugyi Roland, Horváth Krisztián, Kutacs Roland és a Földi Imre Ösztöndíjas  Tar Sándor válogatott ökölvívó, aki kiemelkedő képességét bizonyítva az első menetben döntő fölénnyel győzött.

Bővebben...
 
Ifjúsági Olimpiai Játékok PDF Nyomtat Email
2014 augusztus 25. (hétfő) 14:36

Nanjing, 2014. augusztus 25.

Nagy sikerrel szerepeltek a Tatabányai Sport Club versenyzői Luterán Petra magasugró és Schmölcz Márk Xavér gerelyhajító a Nanjini Ifjúsági Olimpiai Játékok atlétikai versenyszámaiban.

Bővebben...
 
2014. évi kadet világbajnokság PDF Nyomtat Email
2014 augusztus 01. (péntek) 19:35

Snina (Szlovákia) 2014. 07. 15.-20.

A világ legjobb kadet korú birkózói a  szomszédos Szlovákiában versengtek a korosztály világbajnokságán.
A Tatabányai Sport Club két ifjú tehetsége Réczi Bianka és Árvai Márk versengett eredetileg a címeres mezért.
RÉCZI Bianka már a májusi  E.B.-n az  induló  magyar csapat tagja volt, és az első mérkőzésén a szünetben 4 :  2-re vezetett a későbbi Európa bajnok azeri ellenfele ellen, de a szünet után egy akciót követően súlyosan megsérült  és azóta  már térd keresztszalag szakadással  megoperálta Dr. Molnár Szabolcs korábbi birkózó , aki jelenleg a magyar válogatott orvosa. Így ezek után sajnos Bianka világbajnoki szereplése meghiúsult és ezúton is kívánunk neki eredményes felépülést. 

Bővebben...
 
Jó TSC - eredmények a súlyemelő ORV-ről PDF Nyomtat Email
2014 július 24. (csütörtök) 11:57

A TSC súlyemelői remek eredményeket értek el a közelmúltban rendezett Olimpiai Reménységek Versenyén.
Szakosztályunktól 5 versenyző került a válogatott keretbe, fiúk: Mohos Róbert 62kgt,Fekete Ádám 69 kg,
Lányok: Barna Zsófia 53kg, Irmai Vivien 69kg, Pákozdi Éva +69kg.Versenyzőink jó egyéni teljesítményekkel járultak hozzá a magyar ,női és férficsapat sikereihez.

Bővebben...
 
NEMKEZTKÖZI TORNÁN SZEREPELT SIKERREL A TSC-DÓZSA KÉZILABDA CSAPATA PDF Nyomtat Email
2014 július 11. (péntek) 09:22

Nagyszabású nemzetközi kézilabda tornán vett részt a Tatabányai Sport Club közvetlen utánpótlását biztosító Dózsa György Általános Iskola serdülő leány csapata.
A szlovéniai IZOLA városát és a környező településeket július első napjaiban a kézilabdázók uralták, egy-egy helyszínen reggeltől-estig tartottak a selejtező majd a helyosztó mérkőzések, esetenként a déli napsütésben szabadtéren is voltak meccsek.
A 22. alkalommal megrendezett EUROFEST nemzetközi kézilabda tornán az idei évben 167 csapat nevezését fogadták a rendezők, melynek köszönhetően több mint kétezer fiatal kézilabdázott egy héten át.

Bővebben...
 
A Papp László Boxakadémián edzőtáboroztak a TSC ökölvívói PDF Nyomtat Email
2014 július 08. (kedd) 12:52

A 2014. év első félév zárásaként a Tatabánya SC ökölvívói Hajdúszoboszlón edzőtáborozáson vettek részt a Papp László Boxakadémia vendégeként. A táborozás költségeit a VITECOM-IFIBOX Alapítvány támogatta. Jó lehetőség volt a sportbaráti kapcsolatok építésére, valamint a versenyzők nagyon jó körülmények között edzhettek és keleti régió versenyzőinek edzés feltételeit is megismerhették.  Rózsa András vezényletével a szakmai munka mellet lehetőség volt a hely adottságait is kihasználni, strandolásra, sétákra és a környező települések nevezetességének megismerésére is.

Bővebben...
 
Refik Memisevic Emlékverseny PDF Nyomtat Email
2014 június 30. (hétfő) 15:39

Nemzetközi kadet kötöttfogású verseny

Szerbia-Szabadka, 2014. 06. 21.
A 2014 évi kadet világbajnokság előtti utolsó nemzetközi felkészülési versenye zajlott a szerbiai Szabadka városában, ahol a tatabányai birkózó ÁRVAI Márk ismét a magyar válogatott tagjaként képviselte a TSC színeit.
Az egyre jobb formába kerülő Márk itt is kellemes meglepetésre súlycsoportja elitjében végzett és újra csak svéd ellenfele tudta megverni őt az elődöntőben egy nagyon szoros meccsen  - ezúttal 4:3 volt az E.B. 3. javára,-  de a mérkőzésen volt olyan szituáció, ami megfordíthatta volna az eredményt, ami remélhetőleg a elkövetkezendőkben meg is fog történni.

Bővebben...
 
Meghívásos verseny PDF Nyomtat Email
2014 június 30. (hétfő) 15:38

Dunaújváros - 2014. 06 .07.
14 egyesület több mint 100 versenyzője lépett szőnyegre Dunaújvárosban, ahol képviseltették magukat a TSC birkózók is.
Örömteli volt, hogy a tatabányai fiatalok mellett a szárligeti és a dadi csoportból is többen szőnyegre léptek. A szereplés kiváló volt hisz 6 győztest is köszönhettünk Tolnai Rebeka, Ipó Jázmin, Zóni Dániel, Kolecz Máté és Tebele Marcell személyében valamint a veterán korosztályban Turák Pál végzett az élen , de a többiek sem vallottak szégyent.  A csapatversenyben is a kiváló 2. helyezést sikerült megszerezni !
Zóni Dániel kapta a legjobb vendég versenyzőnek járó külön díjat!

Eredmények:

Bővebben...
 
Nemzetközi kadet kötöttfogású verseny PDF Nyomtat Email
2014 június 30. (hétfő) 15:37

Zágráb - 2014. 06. 06.
A magyar kötöttfogású kadet válogatott a horvátországi Zágrábban vett részt egy nemzetközi versenyen. Az utazó csapat tagja volt a Tatabányai Sport Club birkózója Árvai Márk is. Eredetileg hazai riválisával, a kaposvári Kajtán Olivérrel indultak volna a megmérettetésen, de Kajtán nem tudta hozni a súlyát és feljebb versenyzett. Márk megragadta az alkalmat és két szép győzelem után az idei kadet E. B. svéd bronzérmesével vívta a döntőt és mindössze 3:2 arányú vereséget szenvedett és így a dobogó2. helyén végzett jó teljesítményt nyújtva.
Eredmény:
58 kg Árvai Márk II. hely
Edző : Katona Géza
A versenyen a magyarok nyerték csapatversenyt

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1 / 16 oldal