• Tatabányai Sport Club
  • Tatabányai Sport Club
  • Tatabányai Sport Club
  • Tatabányai Sport Club
Honlap Szakosztályi hírek
Szakosztályi hírek
Strandbirkózás PDF Nyomtat Email
2015 július 21. (kedd) 20:49

Junior és felnőtt strandbirkózó országos bajnokság
Diák és kadet gálaverseny
Tatabánya - 2015. 07. 04.


Tatabányán a Gyémánt Fürdő adott otthont a 2015.évi junior és felnőtt férfi és női strandbirkózó országos bajnokságnak, valamint ez mellett egy diák és kadett gálaversenynek.
Természetesen a házigazda Tatabányai SC. birkózói is ott voltak a rajtnál és az egyesületek között legnagyobb létszámban küzdöttek meg a homokon. Örvendetes volt, hogy a versenyen több, mint 80 résztvevő mérlegelt és ilyen nagy létszámú strandbirkózó versenyre már régen került sor.
A tatabányaiak szereplése kiválónak volt mondható, hisz a felnőtt korosztályban a +90 kg-ban tatabányai döntőnek lehettünk tanúi, ahol Balogh László diadalmaskodott Turák Pál ellen. Ugyan ebben a súlycsoportban Czug Zsolt a 4. helyen végzett.
A férfi -80 kg-ban Ungi Lajos ezüstérmes lett, míg a -70 kg-ban Bíró Gergő az 5.helyen zárt.


Bővebben...
 
2015. évi Junior férfi és női Európa bajnokság PDF Nyomtat Email
2015 július 21. (kedd) 20:43

Törökország – Isztambul, 2015. 06. 23.-28.

Ez évi birkózó Junior E.B. a törökországi Isztambulban került megrendezésre.

A Tatabányai Sport Club 2 birkózója vívta ki a címeres mez jogát Réczi Bianka és Árvai Márk révén, de sajnos az E.B.-re már csak Bianka utazhatott. Márk ugyanis súlyos térdsérülést szenvedett így lemaradt az év legfontosabb viadaláról.

Bővebben...
 
Meghívásos verseny PDF Nyomtat Email
2015 július 21. (kedd) 20:39

Budapest - FTC, 2015. 06. 21.

Egy tatabányai mini-küldöttség utazott a fővárosba a Ferencvárosi TC meghívásos versenyére. Ezen az összecsapáson is külföldiek erősítették a mezőnyt a legjobb hazai egyesületek mellett.
A Tatabányai SC. két fiatal birkózója Zóni Dániel és Kolecz Máté az erős mezőnyben szépen szerepelt és mindketten több győzelemmel és mindössze egy vereséggel nyerték a bronzérmet és ezzel a dobogó harmadik fokán végeztek.

Bővebben...
 
Centrum felmérő szf. verseny PDF Nyomtat Email
2015 július 21. (kedd) 20:36

2015. 06. 18. - Tatabánya

A Magyar Birkózó Szövetség rendelkezése értelmében Tatabánya is egyike a birkózásban kijelölt centrumközpontoknak és ennek megfelelően az I. félév lezárásaképpen egy régiós centrum-verseny lebonyolítására került sor a városi birkózó-teremben.
A házigazda Tatabányai SC. birkózói mellett a Veszprémi Dózsa, a Tatai AC., a Szárligeti SE. és a Tatabányai SC. kihelyezett dadi csoportja jelent meg a megmérettetésen. Egyedül a Győri BK. versenyzői hiányoztak, de ők igazoltan voltak távol egy edzőtáborozás miatt.

Bővebben...
 
Csallóköz kupa PDF Nyomtat Email
2015 július 21. (kedd) 20:34

Nemzetközi serdülő, kadet kf. verseny

Dunaszerdahely, 2015. 06. 26.-27.

A magyar kadet és serdülő válogatott Bacsa Ferenc vezetésével Dunaszerdahelyen lépett szőnyegre. Bulgár, cseh, szerb, román, horvát csapatok mellett a házigazda szlovákok és természetesen a magyar válogatott egy erős mezőnyt alkotott. 

Bővebben...
 
Nemzetközi verseny PDF Nyomtat Email
2015 július 21. (kedd) 20:32

Madar - 2015. 06. 13.

A hagyományos szlovákiai Madar városában megrendezett versenyre meghívást kaptak a Tatabányai SC. birkózó szakosztályának versenyzői is. Immár a fontos versenyeken túllépve ezen a hétvégén eredménykényszer nélkül léptek szőnyegre versenyzőink és úgy látszik ez a pszichikai tényező is kedvezően hatott sportolóinkra.
A versenyen a szlovákiai versenyzők mellett csehek, ukránok, szerbek, horvátok és természetesen magyar klubok képviselték magukat.
Külön dicséret illeti a győzteseket Zóni Dániel és Kolecz Máté a gyermek korosztályban, míg Deák Zoltán és Bodnár Patrik a serdülők között nem talált legyőzőre. Természetesen a többi érmet nyert versenyző szereplése is dicséretes volt.

Bővebben...
 
Tóth Georgina Magyarország Jó tanulója - Jó sportolója elismerő kitüntetést kapott PDF Nyomtat Email
2015 július 06. (hétfő) 12:40

Mintegy 340 fiatal érdemelte ki idén a “Magyarország Jó tanulója-Jó sportolója” díjat, s közülük 96-an szerdán a Földművelésügyi Minisztériumban vették át oklevelüket Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért és Simicskó István sportért felelős államtitkártól.
Az Árpád Gimnázium tanulója TÓTH GEORGINA elnyerte a 2014. évben nyújtott sport és tanulmányi eredményei alapján MAGYARORSZÁG JÓ TANULÓJA - JÓ SPORTOLÓJA kitüntető címet.

Bővebben...
 
Bizalom ZRT. Kupa és Női Budapest Bajnokság PDF Nyomtat Email
2015 június 15. (hétfő) 10:27

Budapest, 2015. 06. 11-12-13.

Budapesten, a Madárfészek Sportakadémián került megrendezésre a Bizalom Zrt. Kupa és a Női Budapest Bajnokság, melyen a szervezők 167 induló részvételét regisztrálták. A Tatabányai Sport Club Ökölvívó szakosztályát két fő képviselte, akik szép eredményeket értek el. A serdülő 46 kg-os súlycsoportban Szabó Petra impozáns öklözéssel az előkelő első helyen végzett, míg az 54 kg-osok között Járóka Szintia kezdő versenyzőként III. helyezést ért el.

Bővebben...
 
65. Bornemissza Nemzetközi Emlékverseny PDF Nyomtat Email
2015 június 11. (csütörtök) 08:19

Az ország egyik legrangosabb ökölvívó eseményére nagy létszámú versenyző nevezett, ahol is 202 résztvevő mérlegelt. A kiemelt versenyen 4 tatabányai versenyző indult a bajnoki cím megszerzéséért. Név szerint Vörös Róbert, Szabó Bence, Tar Sándor, Dér József.
Rózsa András vezetőedző elégedett volt a versenyzők teljesítményével, akik győzelemmel jutottak tovább az elődöntőbe.  

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1 / 22 oldal