• Tatabányai Sport Club
  • Tatabányai Sport Club
  • Tatabányai Sport Club
  • Tatabányai Sport Club
Honlap Szakosztályi hírek
Szakosztályi hírek
Óriási Tatabányai sikerek a Svédországi U15 és az U17-es súlyemelő Európa Bajnokságon PDF Nyomtat Email
2015 augusztus 28. (péntek) 09:34

Pákozdi Éva Európa Bajnoki összetett ezüstéremmel tért haza!
Lökésben 1. helySzép eredmények és sikerek születtek a Svédországi Landskoronaban rendezett Súlyemelő Utánpótlás Európa Bajnokságon.
Tatabányai súlyemelő szakosztályát, két versenyzőnk képviselte, U17 Barna Zsófia Dóra, és U15 Pákozdi Éva. Mindkét versenyzőnk egy hosszú és fárasztó egész éves felkészülés után, remek formában indult útnak a nagy versenyre. A nyarat végig dolgozva,és izzadva a nagy melegben összeszorított foggal küzdve,készültek a kontinens bajnokságra.

Bővebben...
 
KOLÁROVO CUP - 2015 PDF Nyomtat Email
2015 augusztus 19. (szerda) 20:23

A közelmúltban a felvidéki Kolárovo – Guta városában rangos nemzetközi kézilabda tornát rendezték, melyen U-10 és U-12 csapatával vett részt a Tatabányai Sport Club Női-kézilabda szakosztályának közvetlen utánpótlását biztosító Dózsa György Sportiskolai Általános Iskola.  Gyurkovics István testnevelő-edző tanítványai mindkét korcsoportban kiválóan szerepeltek és magabiztosan jutottak a döntőbe.

Bővebben...
 
IV. Beach Box Gála a Gyémánt Fürdőben PDF Nyomtat Email
2015 augusztus 12. (szerda) 17:38

2015. augusztus 09-én immár 4. alkalommal került megrendezésre a Tatabányai SC ökölvívó szakosztályának és a Gyémánt Fürdő közös rendezésében a Beach Box Gála.

A rendezvényt Bereznai Csaba Tatabánya alpolgármestere nyitotta meg. Beszédében kiemelte a sport fontosságát a fiatalok körében és annak testi és lelki fejlődésére gyakorolt jótékony hatását. Elmondta, hogy a TSC ökölvívói között több eredményes és tehetséges versenyző van, a legkiemelkedőbb tavalyi EB bronzérmes és Földi Imre Sportösztöndíjas Tar Sándort név szerint is kiemelte. Beszédében javasolta a szülőknek, hogy gyermeküket vigyék le az ökölvívó edzőterembe, ahol lehetőség nyílik az önvédelmi sport elsajátításán felül az akaraterő és az önfegyelem erősítésére is.

 

Bővebben...
 
Atlétika - 2015. évi felnőtt egyéni országos bajnokság PDF Nyomtat Email
2015 augusztus 10. (hétfő) 19:09

A székesfehérvári ARAK Utánpótlás Akadémia adott otthont a 2015. évi felnőtt egyéni országos bajnokságnak.

A TSC-Geotech maroknyi csapattal vett részt az atlétika legnagyobb hazai megmérettetésén.

Sportolóink két ezüstérmet és egy döntős helyezést értek el, közülük ki kell emelni természetesen a két ezüstérmes sportolót Hoffer Krisztinát és Luterán Petrát, de az új egyéni csúcsot elérő gerelyhajító Schmölcz Márk Xavér is kiváló eredményt ért el.

 

Bővebben...
 
BEACH BOX GÁLA PDF Nyomtat Email
2015 augusztus 03. (hétfő) 13:05

2015. augusztus 9. (vasárnap)
Gyémánt Fürdő, TatabányaA Gyémánt Fürdő területén augusztus 9-én vasárnap 15,00 órai kezdettel kerül megrendezésre immár negyedik alkalommal a BEACH BOX GÁLA ökölvívó rendezvény, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt.
A rendezvény két programot tartalmaz: az első felében egyéni verseny lesz, majd magyar-olasz junior-ifi. női válogatott csapattalálkozóra kerül sor.

 
Strandbirkózás PDF Nyomtat Email
2015 július 21. (kedd) 20:49

Junior és felnőtt strandbirkózó országos bajnokság
Diák és kadet gálaverseny
Tatabánya - 2015. 07. 04.


Tatabányán a Gyémánt Fürdő adott otthont a 2015.évi junior és felnőtt férfi és női strandbirkózó országos bajnokságnak, valamint ez mellett egy diák és kadett gálaversenynek.
Természetesen a házigazda Tatabányai SC. birkózói is ott voltak a rajtnál és az egyesületek között legnagyobb létszámban küzdöttek meg a homokon. Örvendetes volt, hogy a versenyen több, mint 80 résztvevő mérlegelt és ilyen nagy létszámú strandbirkózó versenyre már régen került sor.
A tatabányaiak szereplése kiválónak volt mondható, hisz a felnőtt korosztályban a +90 kg-ban tatabányai döntőnek lehettünk tanúi, ahol Balogh László diadalmaskodott Turák Pál ellen. Ugyan ebben a súlycsoportban Czug Zsolt a 4. helyen végzett.
A férfi -80 kg-ban Ungi Lajos ezüstérmes lett, míg a -70 kg-ban Bíró Gergő az 5.helyen zárt.


Bővebben...
 
2015. évi Junior férfi és női Európa bajnokság PDF Nyomtat Email
2015 július 21. (kedd) 20:43

Törökország – Isztambul, 2015. 06. 23.-28.

Ez évi birkózó Junior E.B. a törökországi Isztambulban került megrendezésre.

A Tatabányai Sport Club 2 birkózója vívta ki a címeres mez jogát Réczi Bianka és Árvai Márk révén, de sajnos az E.B.-re már csak Bianka utazhatott. Márk ugyanis súlyos térdsérülést szenvedett így lemaradt az év legfontosabb viadaláról.

Bővebben...
 
Meghívásos verseny PDF Nyomtat Email
2015 július 21. (kedd) 20:39

Budapest - FTC, 2015. 06. 21.

Egy tatabányai mini-küldöttség utazott a fővárosba a Ferencvárosi TC meghívásos versenyére. Ezen az összecsapáson is külföldiek erősítették a mezőnyt a legjobb hazai egyesületek mellett.
A Tatabányai SC. két fiatal birkózója Zóni Dániel és Kolecz Máté az erős mezőnyben szépen szerepelt és mindketten több győzelemmel és mindössze egy vereséggel nyerték a bronzérmet és ezzel a dobogó harmadik fokán végeztek.

Bővebben...
 
Centrum felmérő szf. verseny PDF Nyomtat Email
2015 július 21. (kedd) 20:36

2015. 06. 18. - Tatabánya

A Magyar Birkózó Szövetség rendelkezése értelmében Tatabánya is egyike a birkózásban kijelölt centrumközpontoknak és ennek megfelelően az I. félév lezárásaképpen egy régiós centrum-verseny lebonyolítására került sor a városi birkózó-teremben.
A házigazda Tatabányai SC. birkózói mellett a Veszprémi Dózsa, a Tatai AC., a Szárligeti SE. és a Tatabányai SC. kihelyezett dadi csoportja jelent meg a megmérettetésen. Egyedül a Győri BK. versenyzői hiányoztak, de ők igazoltan voltak távol egy edzőtáborozás miatt.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1 / 22 oldal