• Tatabányai Sport Club
  • Tatabányai Sport Club
  • Tatabányai Sport Club
  • Tatabányai Sport Club
Honlap Szakosztályi hírek
Szakosztályi hírek
Tóth Georgina Magyarország Jó tanulója - Jó sportolója elismerő kitüntetést kapott PDF Nyomtat Email
2015 július 06. (hétfő) 12:40

Mintegy 340 fiatal érdemelte ki idén a “Magyarország Jó tanulója-Jó sportolója” díjat, s közülük 96-an szerdán a Földművelésügyi Minisztériumban vették át oklevelüket Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért és Simicskó István sportért felelős államtitkártól.
Az Árpád Gimnázium tanulója TÓTH GEORGINA elnyerte a 2014. évben nyújtott sport és tanulmányi eredményei alapján MAGYARORSZÁG JÓ TANULÓJA - JÓ SPORTOLÓJA kitüntető címet.

Bővebben...
 
Bizalom ZRT. Kupa és Női Budapest Bajnokság PDF Nyomtat Email
2015 június 15. (hétfő) 10:27

Budapest, 2015. 06. 11-12-13.

Budapesten, a Madárfészek Sportakadémián került megrendezésre a Bizalom Zrt. Kupa és a Női Budapest Bajnokság, melyen a szervezők 167 induló részvételét regisztrálták. A Tatabányai Sport Club Ökölvívó szakosztályát két fő képviselte, akik szép eredményeket értek el. A serdülő 46 kg-os súlycsoportban Szabó Petra impozáns öklözéssel az előkelő első helyen végzett, míg az 54 kg-osok között Járóka Szintia kezdő versenyzőként III. helyezést ért el.

Bővebben...
 
65. Bornemissza Nemzetközi Emlékverseny PDF Nyomtat Email
2015 június 11. (csütörtök) 08:19

Az ország egyik legrangosabb ökölvívó eseményére nagy létszámú versenyző nevezett, ahol is 202 résztvevő mérlegelt. A kiemelt versenyen 4 tatabányai versenyző indult a bajnoki cím megszerzéséért. Név szerint Vörös Róbert, Szabó Bence, Tar Sándor, Dér József.
Rózsa András vezetőedző elégedett volt a versenyzők teljesítményével, akik győzelemmel jutottak tovább az elődöntőbe.  

Bővebben...
 
V. Forrás Rádió Ökölvívó Gála Tatabányán PDF Nyomtat Email
2015 június 08. (hétfő) 09:36

Gyermeknapi program keretén belül a Vértes Agorájánál megrendezésre került az V. Forrás Rádió Ökölvívó Gála.
A hagyományosan megrendezett gála keretében zömmel tatabányai fiatal versenyzők léptek szorítóba az ország területéről érkezett ellenfelek ellen és mutatták meg tudásukat a szülőknek és a népes közönségnek.

Bővebben...
 
Évzáró a kézilabdásoknál PDF Nyomtat Email
2015 június 01. (hétfő) 12:46

Évzáró ünnepségét tartotta a közelmúltban a Tatabányai Sport Club Női-kézilabda szakosztálya.

A szakosztály-vezetője Ormos Marianna köszöntötte a megjelent vendégeket, edzőket és a szakosztály azon sportolóit, akik a 2014/15. tanévben végzett sportmunkájuk eredményeképpen meghívást kaptak az évzáró ünnepségre.

A rendezvényen részt vett Bereznai Csaba alpolgármester úr és Sámuel Botond a TSC ügyvezető-elnöke illetve Benyeczkó Ilona a Dózsa György Sportiskolai Általános Iskola igazgatónője , akik elismeréssel szóltak a szakosztálynál folyó sportszakmai munkáról.

Bővebben...
 
Antalya és Concord PDF Nyomtat Email
2015 május 28. (csütörtök) 14:03


2015. 05. 22-24

Nemzetközi szinten is képviseltették magukat a tatabányai fiatalok, a magyar junior válogatott tagjaként, rangos külföldi versenyeken.
Réczi  Bianka a törökországi Antalya-ban képviselte a magyar színeket a junior női 44 kg-ban. Az erős mezőnyben egy hazai birkózóval került szembe és fordulatos mérkőzésen 8:4 arányba vereséget szenvedett. Mivel a török versenyző a döntőbe jutásért való meccsen kikapott, így Bianka számára  nem adatott meg a lehetőség a további mérkőzésekre. Remélhetőleg az Európa bajnokságon sikerül javítania.

Bővebben...
 
ATLÉTIKA PDF Nyomtat Email
2015 május 27. (szerda) 13:42

Ifjúsági és serdülő ügyességi és gátfutó csapatbajnokság
2015. május 16-17.


Május közepén került megrendezésre a serdülő és ifjúsági korosztály legrangosabb csapatbajnoki küzdelme Székesfehérváron az ARAK Arénában.
Csapataink közül a serdülő fiúk tettek ki magukért igazán, mert az ügyességi versenyszámok közül több bajnoki címet és dobogós helyezést szereztek.

Külön öröm az egyesület számára, hogy minden szakágból bajnoki címmel térhettek haza a TSC-Geotech sportolói. Közülük is ki kell emelni a serdülő fiúkat, akik négy magyar bajnoki címet szereztek és ezzel a legeredményesebb serdülő egyesületek között képzeletbeli dobogó tetejére állhattak.A serdülő lányoknak is jutott bajnoki cím gerelyhajításban, míg a junior fiúk magabiztos sikert arattak a 4x1500 m-es váltófutásban.

Bővebben...
 
Súlyemelés hírek PDF Nyomtat Email
2015 május 19. (kedd) 11:18

A TSC súlyemelői kiváló eredményeket értek el  az iskolás, és a Tini országos bajnokságon

Budapesten rendezték  a 201 5 évi súlyemelő iskolás országos bajnokságot,ahol a tatabányai versenyzők  14 fővel,kiváló eredményeket értek el. 2015.04.25-26.

Kiemelendő Pákozdi Éva, aki több országos csúcsot teljesítet a serdülő +63kg-os súlycsoportban szakításban 76,összetettben pedig 166 kg-l adta át a múltnak a csúcsokat.

Bővebben...
 
Teke PDF Nyomtat Email
2015 május 08. (péntek) 11:33

A Németországban zajló U14 Teke Világkupán Soltész Zsófia- Gombos Gergely páros ezüst érmet szerzett Tandem Mixben!!!
Zsófi, a Tatabányai Sport Club kiválósága egyéniben az előkelő IV. helyen végzett.
Gratulálunk!!!!

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1 / 21 oldal