Egyéb

Nagy László a helyi sport embere!

A 2020-as esztendőben a Tatabánya Sportért Díjat Nagy László kapta. Nagy László 1983 óta tartozik a helyi sport kötelékébe, azóta elkötelezetten szolgálja szívügyét. Minden erejével a helyi sportlétesítmények magas minőségéért dolgozott, legyen szó bármelyik sportágról. Ő teremti meg nap mint nap azokat a feltételeket, melyek szükségesek a biztonságos, egészséges és folyamatos sporttevékenységhez. Őt kérdeztem arról, mit jelent neki ez a díj, az egyesület, a város és mi motiválja még mindig. Van szerencsém őt barátként is tisztelni. Egy kiváló ember nyilatkozata következik:

“Nagyon örültem és büszkeséggel tölt el, hogy rám gondoltak, és én kaptam ezt az elismerést. 1983. február 1-én kerültem, ide a létesítményekhez. Nagyon jó érzés volt számomra, hogy milyen hamar befogadtak és egy jó és családias környezetbe kerültem pedig nagyon sok szakosztály működött akkor Tatabányán. A TBSC később TSC volt a vidék legnagyobb sportegyesülete annak ellenére, hogy nem voltak vizes (kajak, kenu stb.) szakosztályok. ” Mind, akit megcsapott a mozdony füstje” ez a légkör ezek a csodálatos emberek a „civilek” nem is tudják azt átérezni, hogy találkozok egy Kiprich Józsival, egy Csapó Karcsival, egy Marosi Lacival, vagy egy Kontra Zsoltival, egy P.Nagy Lacival, egy Simó Lajossal, de sorolhatnám a neveket, de akkor holnapig írhatnám. 

A koronavírus kapcsán nagyon rossz érzés volt, hogy kongott az ürességtől a létesítmény! Mi hozzászoktunk már, hogy mindig tele vannak a létesítmények sportolókkal, nálunk naponta több száz ember megfordult és ebben az időben meg mindent zárnunk kellet, nehogy valaki bejöjjön. Tettük a dolgunkat, mert a pályákat karban kell tartani akkor is, ha senki nem lép rá. Legnehezebb megmondani most, mit hoz a jövő, a 2021-es év.. Nem tudjuk, hogy mit hoz a holnap, de a védekezésben mindent elkövetünk a munkatársaimmal együtt.”

Gratulálunk neki!

Hajrá Bányász!