Ökölvívás

POFONPARTI AZ ÖKÖLVÍVÓK CSALÁDI NAPJÁN, HÉT EGYESÜLET TÖBB, MINT HATVAN VERSENYZŐJE BUNYÓZOTT NÁLUNK SZOMBAT DÉLELŐTT!

A Budapesti Honvéd, a Balogh Team Dunakanyar, a Madárfészek Akadémia, a Halker Budapest, az Oroszlány, a Páty és a Tatabányai SC ökölvívói bunyóztak ma délelőtt a TSC termében.

Szakosztályunk második alkalommal rendezte meg az eseményt, amelyen tíz darab két perces menetben vívtak meg egymással a fiatalok. Örömteli volt a látvány: a szorítóban és az azon kívül felállított ringekben folyamatos volt a bunyó, amit a mi Edzőink mellett végignézhetett Balzsay Károly, a Honvéd ökölvívóinak vezetője, aki 2008-ban a WBO-nál profi világbajnoki címet szerzett.

Nagyon jó hangulatú és eredményes pofonpartit rendezhettünk, ami után a gyerekeket és családtagjaikat megvendégelhettük egy kis gulyással, hot-doggal, hamburgerrel. Hasznos, hogy ez a hét egyesület több, mint hatvan fiatalt mozgatott meg úgy, hogy mindenki szinte mindenkivel bunyózhatott egy keveset. Így például a novemberi világbajnokságra készülő Oláh Levente a saját súlycsoportjának képviselőivel ugyanúgy bokszolhatott, mint a lányokkal, vagy a legkisebb gyerekekkel” – mondta el Kardos Dudu József, a TSC edzője.

HAJRÁ, BÁNYÁSZ!