Kiemelt

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY!

Kedves sportolók, szülők, szurkolók és sportbarátok!

Magyarország Kormánya a 2020. március 11-én kihirdetett veszélyhelyzetet 2020. június 17-én kihirdetett rendeletében megszüntette, továbbá járványügyi készültségi időszakot hirdetett.

Mindezek értelmében a Tatabányai Sport Club ügyvezető elnöke Sámuel Botond a következő döntéseket hozta:

2020. június 22. napjától, hétfőtől minden sport- és kiegészítő tevékenység szabadon művelhető, ideértve mindennemű edzést és versenyen való részvételt a maximális 500 fős létszámig. A létszámkorlát betartására a TSC szigorúan ügyelni fog, bármely általa szervezett, vagy általa látogatni kívánt sportverseny esetében a versenyzők és hozzátartozók biztonsága érdekében.

Az ezekhez szorosan kapcsolódó öltözők, zuhanyzók és egyéb a sporthoz szükséges apparátus szabadon használhatók.

A fentiek mellett továbbra is kérünk mindenkit, hogy a higiéniára és egymás biztonságára különösen figyeljünk oda.

Mindezek mellett az egész Tatabányai Sport Club köszöni a gyermekek, családok, edzők, dolgozók, szurkolók és sportbarátok szoros együttműködését és kitartását ebben a nehéz időszakban.

Vigyázzunk egymásra!

Hajrá Bányász!