Sakk

SAKKOZÓK TALÁLKOZTAK A TULIPÁNOS HÁZBAN, REMEKELTEK FIATALJAINK A RÉGIÓS KUPÁN!

Az idei szezon kilencedik fordulóját rendezhette sakk szakosztályunk a Tulipános Házban. Az eseményen Győrtől Mosonmagyaróvárig, és persze a mieinkig számos versenyző ült asztalhoz. Örömteli, hogy sok, egyre több a fiatal sakkozó, így a versenyeken éles helyzetek sokaságát láthatják a szervezők.

Elégedett lehet Szántó Levente is, aki a rá jellemző lelkesedéssel szervezi a hasonló eseményeket, amelyeken sakkozóink – köztük ő maga is – szép eredményeket érnek el.

„Rendkívül jó hangulatú, zökkenőmentes versenyt tudtunk rendezni az impozáns környezetben, a Tulipános Házban. Itt, a tatabányai forduló során is teljesült ami a verseny sorozat fő célja: játék és fejlődési lehetőség biztosítása az ifjúsági korú játékosok számára. Összesen 72 induló volt: a B volt a gyerekcsoport a 2007 után születettek számára ahol óvodás korú gyerekek is indultak illetve a fő csoport ahol csak versenyengedéllyel rendelkező játékos indulhatott egyéb megkötés nem volt. Ebben a csoportban is 29-ből 17 sakkozó ifi volt” – összegzett Szántó Levente, aki igazán sikeresnek értékelte a TSC sakkozóinak szereplését.

Eredmények:
 
A csoport
16 éven aluli
1. Parasics Gábor
1200 élő alatti
6. Szarka Zsombor
1400 élő alatti
3. Parasics Gábor
1800 élő alatti
2. Gáspár Dávid
3. Korim Zsolt
2000 élő alatti
1. Simonics Péter
3. Szántó Levente
Fő verseny győztes: Simonics Péter
 B csoport
9 éven aluliak
4. Illés Nóra
 13 éven aluli
3. Korim Ádám
 300 élő alatti
2. Máté Eszter
4. Kukada Benjámin
 500 élő alatti
2. Suleiman Péter
 
Legjobb teljesítmény
2. Weiner Andor
3. Suleiman Péter
 
Gratulálunk Minden Versenyzőnek!
 Hajrá, Bányász!