Labdarúgás

Szoros mérkőzésen győzelem!

Igen meleg, fülledt időben találkozott felnőtt csapatunk a Magyar Kupa sorozatban a Zsámbék egyesületével. A kezdetkor már uraltuk a játékot, habár túlzottan kapura nem voltunk veszélyesek. Egészen a 10. percig kellett várni, amikor is egy szabadrúgás után átszállt a labda a tömeg fölött és Kovács István remekül érkezve megszerezte az első gólunkat.

Ezután mintha belealudtunk volna a játékba, kisebb helyzeteket alakítottunk ki, ám ezek rendre kimaradtak.

A második félidőben, tovább folytatva álmos játékunkat, hiába szorítottuk be a vendég csapatot, nem érvényesült a domináns játék, eredménytelenül játszottunk. Sőt, voltak pillanatok, mikor a Zsámbék okozott nekünk kellemetlen perceket. A szélén többször még tudtuk verni a védőket, ám a befejezések rendre kimaradtak. Második félidőben cserélt Bekő Balázs, Farkas Márk és Vig Bence szállt be a játékba.

A 80. perctől elindult a rugdosódás, a kemény megyei játék, amely még inkább megfogta a srácainkat.

Nem igazán lehetne kiemelni senkit jó játékával közülünk, sok egyéni hiba és pontatlan játék volt a jellemző. A továbbjutás megvan, de valóban megizzadtunk…

Tavaly a Zsámbék hazai környezetben is mumusunk volt, idén is úgy néz ki, folytatódik a sorozat. Meleg volt, igaz, de ennél egészen biztos többet kell tennünk, ha főtáblára szeretnénk kerülni a Magyar Kupában.

Hajrá Bányász!

Forrás: https://www.tsclabdarugas.hu/post/f%C3%BClledt-gy%C5%91zelem?fbclid=IwAR1AJjCze10f-1jJg3I2MqLKvc3bQQNCh1XL9b3_9langkAviZdtt_pEu1E