Ökölvívás

TSC ökölvívóinak nyári felkészülése

A Tatabányai Sport Club ökölvívó edzőtermében a nyári szünidőben is zajlanak az edzések. A hosszútávú felkészülési cél az őszi magyar bajnoki szezon, azonban augusztus elején a TSC  versenyzői már a Nemzetközi Ostrom Kupán  vesznek részt,  Kőszegen.  Ezt követően augusztus végén a Velencei Kupán is megmérettetik magukat a tatabányai öklözők. Ennek köszönhetően folyamatos a felkészülés.

A TSC versenyzői közül Oláh Levente jelenleg is a válogatott edzőtáborban készül az augusztus 2-án kezdődő Schoolboys Európa Bajnokságra. Levente az idei országos és nemzetközi eredményeit figyelembe véve – tekintve, hogy veretlen volt –  jó esélyekkel indul a kontinens viadalon.

Szeptemberben megkezdődik az ökölvívó sportban a magyar bajnoki szezon, ami azt jelenti, hogy havonta minden korcsoportnak – fiúknak és lányoknak egyszerre –  megrendezésre kerül a négy napos országos bajnokság. Külön-külön serdülő, junior, ifjúsági és felnőtt korcsoportban, melyek közül minden korosztályban lesznek TSC-s versenyzők.

A versenyzők felkészülését segítik: Rózsa András, Kardos József, Bolla László, Udvari Attila és Csokor Zoltán.

Hajrá Bányász!