Női torna

VASÁRNAP VERSENYEZNEK A ZSEBIBABÁK, SOK A TEHETSÉGES KISLÁNY TORNA SZAKOSZTÁLYUNKBAN!

Alig néhány hónapja gyakorolhatnak ismét teljes erőbedobással a torna szakosztály kis versenyzői. A Móra Ferenc Általános Iskolában működő szakosztályban lassacskán visszaáll a pandémia előtti létszám, így a fiatal tornászok egyre többen vehetnek részt versenyeken.

Vasárnap a fővárosi torna csarnokban rendezik a Zsebibaba Országos Bajnokságot, amelyen három korcsoport 19 kislánya versenyez majd talajon, ugrásban, gerendán, felemáskorláton.
Ma délután a suli tornatermében tekinthették meg a szülők, milyen gyakorlatokkal készűltek fel a gyerekek, akiknek sok sikert kívánt vasárnapra Fegyver Csaba. A szakosztályvezető jókívánságai között megmutatta azt a vándorserleget, amit a legeredményesebb kis tornásznak adnak, hogy egy ideig ő őrizhesse otthon. Jelenleg Fegyver Laura a büszke tulajdonosa a serlegnek, ami hamarosan új gazdára talál.
Hörömpöli Éva, a lányok vezetőedzője kiemelte: az elmúlt időszakban sok kislányt érintett a korcsoportváltás, így sokaknak új elemeket kellett megtanulni, gyakorolni. Ennek ellenére a lányok igazán szépen tornáznak a szereken, így vasárnap sikeres szereplés várható az 5-12 éves Zsebibabák versenyén, Budapesten.
Hajrá, Lányok!
Hajrá, Bányász!