Egyéb

XIII. Ostrom Kupa – Ökölvívás!

2021.08.05-06. között Kőszegen került megrendezésre a XIII. Ostrom Kupa. A nagyszabású versenyen 43 egyesület  156 versenyzője vett részt. A Tatabányai S.C. 9 fővel indult az országos szintű seregszemlén.

2021-ben is kevés verseny kerül megrendezésre a COVID miatt, ezért erre az egyébként is népszerű versenyre az átlagosnál jóval több versenyző adta le a nevezését.

A TSC versenyzői közül 9 fő mérettette meg magát a kupán. Név szerint a következők:  Belán Zsuzsanna, Oláh Levente, Nagy Kornél, Tóth Norbert, Sarkadi Martin, Lehőcz Roland, Karácsony Zoltán, Tóth Levente és Páter Alex.

Rózsa András és Kardos József edzők elégedettek voltak mind a 9 versenyzővel, mivel mindenki a tudásának megfelelően kihozta magából a maximumot a mérkőzések során. Ennek köszönhetően mindannyian arany-, illetve ezüstérmet vehettek át az eredményhirdetésnél.  Minden ökölvívónak jó tapasztalatszerzési lehetőség volt a kupán való részvétel és egyúttal egy megmérettetési lehetőség az ősszel kezdődő országos bajnokságok előtt.   

Tatabányáról bíróként vett részt a versenyen Csokor Csaba és Csokor Zoltán.

Gratulálunk!

Hajrá Bányász!