Női kézilabda

XXI. Interball Nemzetközi Lány Kézilabda Torna, Tatabánya

A hétvégén városunk adott otthon a XXI. Interball Nemzetközi Lány Kézilabda Tornának, ahol ifjú kéziseink csodálatos sikereket értek el. Több mint két évtizeddel ezelőtt Gyurkovics István testnevelő-edző által életre hívott Interball Kupa az ország egyik legszínvonalasabb, legnépszerűbb tornájává nőtte ki magát, melyen idén is neves, hazai és külföldi élvonalbeli sportegyesületek képviseltetik magukat.

Az utánpótlás csapatok egészen U15-ös korosztályig versenyezhettek a Földi Imre Sportcsarnokban az érmekért.

Mérkőzésre várva

A Tatabányai Sport Club minden korosztályban képviseltette magát.

Az U9 és 10-es kislányok is kiválóan szerepeltek egész nap, remek hangulatban és asport jegyében telt számukra a torna.

A legfiatalabbak is sikeresek voltak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U12-es csapatunk győzelmet győzelemre halmozva első helyen zárta a tornát. A döntőben Vecsés csapatát múlta felül 18-17 arányban, egy rendkívül küzdelmes mérkőzésen. A döntő az alábbi linken megtekinthető:

Ugyanezt a bravúrt tudta megismételni az U13-as együttesünk, akik a fináléban Kőkúti Sasokat győzték le egy gólos fölénnyel.  U15-ben pedig ezüstérmet ért el csapatunk, csak a Zlatná Na Ostrove volt képes jobb teljesítményre a mieinknél.

Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítőedzőiknek, valamint külön öröm, hogy egy ilyen színvonalas versenynek adhatott otthont Tatabánya városa!

Az esemény hivatalos jegyzőkönyve itt található: https://www.keziszovetseg.hu/v2h/038/010/p_010.asp?p_esemeny_kod=52&p_esemeny_evad_kod=7

Hajrá Bányász!