Atlétika

Atlétika sikerek!

Régiós Döntő U14-U16

Helyszín: Pápa

Időpont: június 24-25.

A nemrégiben átadott Pápai Atlétikai Centrum rendezte az U14-U16-os korosztály Régiós Döntőjét. A pápai sportcentrum csodálatos körülményeket biztosított ahhoz, hogy a fiatal sportolók minél jobb eredményeket tudjanak elérni.A nyár talán egyik legmelegebb napjain az atléták a 39 celsius fok ellenére is kiváló eredményeket értek el.

Ezeknek a régiós versenyeknek nem kisebb a tétje, minthogy az országos döntőbe kerülhessenek a legjobbak. A tatabányai atléták közül többen is teljesítették a nevezési szinteket, illetve helyezéseket. Gyakorlatilag az összes szakág versenyzője kimagaslóan szerepelt és várhatja a szeptemberi országos pályabajnokságot. Azok a versenyzők, akik ezen a versenyen nem tudták teljesíteni a meghívásos szintet, azoknak augusztus végén Tatabányán megrendezésre kerülő III. Régiós fordulóban lehetősége lesz a döntőbe jutást elérni.

Eredmények:

U16 Beke Dávid 100 m V. hely, 300 m II. hely

Tiebel Dominik távolugrás IV. hely

Mayer Zsombor 800 m II. hely

Szabó Benjamin 1500 m II. hely, 3000 m I. hely

Máger Botond súlylökés III. hely

Pőcze Gergő diszkoszvetés V. hely

Kész Máté gerelyhajítás I. hely

Rózsahegyi Bori 100 m I. hely, távolugrás I. hely

Boczonádi Bora távolugrás II. hely

Horváth Luca 3 km gyaloglás II. hely

Bányi Hanna 3000 m VII. hely, 3 km gyaloglás I. hely

Perenyei Noémi 300 m gát VIII. hely

Balázs Emese magasugrás II. hely, távolugrás IV. hely

Polt Tünde magasugrás V. hely

Felkészítő edzők: Henyecz László, Hoffer József, Reichnach Ferenc, Gál Zoltán, Pogány Mihály, Kovács Eszter és Salamon Zoltán.

Hivatalos eredmények:

https://atletika.hu/sites/default/files/masz/eredmenyek/2021/761-u16-es-u14-atletikai-bajnoksag-eny-terulet-2-fordulo-eredmenyek-0625190806.pdf

Gratulálunk!

Hajrá Bányász!