Birkózás

Gyertek birkózni!

“Tisztelt Szülők , Kedves Gyerekek!

A Tatabányai Sport Club birkózó szakosztályában gyerek – birkó foglalkozásokon remélhetőleg jó hangulatot sikerül a gyerekeknek varázsolni és különböző ügyességi és koordinációs mozgást javító edzésen a birkózást játékos formában sikerült jó néhány kis gyermekkel reményeink szerint megszerettetni. A célcsoport a 7 -12 éves közötti korosztály, de természetesen idősebb sportolni akaró fiatalokat is szívesen látunk.Ezek a foglalkozások szeptembertől újra elindulnak és szeretnénk azt, ha minél többen a Tatabányai Sport Club birkózó szakosztályában folytatnák az edzéseket kiváló körülmények között egy kulturált birkózó teremben. Kérem látogassanak meg bennünket az iskola elkezdésekor akár csak egy edzés megtekintése céljából, de igazából abban bízunk, hogy minél többen a birkózó szakosztály tagjaivá válnak.

Fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várjuk.Edzések időpontja: Hétfő – Szerda – Péntek 16,30 -18,30, Kedd – Csütörtök : 16,00 – 18,00 óra között. Természetesen a higiéniai szempontokat a járvány helyzetre való tekintettel szigorúan betartjuk (kézfertőtlenítés, lázmérés stb) Edzéseink a tatabányai birkózó teremben zajlanak (2800 Tatabánya Szent Borbála u. 11)Megközelíthetősége : Grosics Gyula Stadion lelátója mögötti terem a teniszpályák mellett. Parkolási lehetőség a Földi Imre sportcsarnok mögött.”

Katona Géza vezetőedző

Honlap : www.birkozas-tatabanya.eu; https://www.facebook.com/TSC1910/Érdeklődni : Katona Géza vezetőedző : 06 20 9438721

Turák Pál edző : 06 70 3230203 – Ungi Lajos edző : 06 30 6496410

Hajrá Bányász!