Atlétika

Lesti Dia bronzérmes – atlétika!

Budapesten rendezték a felnőtt korosztály legrangosabb hazai fedettpályás versenyét, az országos bajnokságot. A TSC Geotech színeit az ugrók képviselték.

A legjobban Lesti Dia teljesített, aki a harmadik helyezést tudta megszerezni távolugrásban. Dömötör Balázs edző büszke lehet, ugyanis Dia 6,20 felett ugrott.

A fiúknál szintén távolugrásban Gerics Roland és Fedor Benjámin indult. Jól teljesítettek, jutalmuk egy negyedik és egy hatodik hely.

Áts Viktória sérülés miatt kihagyta a versenyt. A szintén sérülésből lábadozó Hoffer Krisztina vállalta a szereplést. Hoffer József lánya-tanítványa minimális különbséggel szorult le a dobogótól, és lett negyedik.A következő hétvégén az ifjúsági és a junior korosztály méretteti meg magát, népes tatabányai csapat utazik majd a fővárosba. 

Eredmények:Férfi távolugrás: …4. Gerics Roland 7,28 méter, …6. Fedor Benjámin 7,23.Női távolugrás: ….3. Lesti Diána 6,25 méter.Női hármasugrás: …4. Hoffer Krisztina 12,32 méter.

Hivatalos eredmények:

https://atletika.hu/sites/default/files/masz/eredmenyek/2020/585-magyarorszag-fedettpalyas-atletikai-bajnoksaga-2020-eredmenyek-0223172011.pdf

Forrás: https://tscgeotech.blogspot.com/

Gratulálunk!

Hajrá Bányász!