Teke

Női teke – Beszámoló és előretekintés

Az alábbiakban egy rövid beszámolót és előretekintést olvashatnak női tekecsapatunk technikai és szakmai vezetőjétől, Faragó-Lovász Krisztinától.

„A 2018/2019 szezonban sajnos nem sikerült a múlt évi bravúrt megismételni és sajnos csak a 6. helyen végzett felnőtt csapatunk, ifjúsági csapatunk pedig az előkelő 4. helyen végzett. A tabellán jól látszik, hogy a felnőtt csapatot 1-1 pont választotta el a 4. és 5. helytől, míg az ifjúságiaknál is 1 pont kellett volna a bronzéremhez.

Vezetőként teljes mértékben elégedett vagyok a csapatom teljesítményével, mindenki egytől-egyig a legjobb tudását adta bele az idei szezonba, sajnos most így sikerült. Ehhez a sporthoz, kitartáson, sok edzésen, gyakorláson túl, hatalmas szerencse is kell, idén abból nekünk nem osztottak sokat sajnos.

Vége ugyan a bajnokságnak, de az egyéni versenyekben még érdekeltek vagyunk.

Zsiros Andrea és Rohrbacher Ferencné Szilvi utazik június 1-2 Pétfürdőre az Országos Női egyéni Bajnokságra, ahol joggal bízom jó szereplésükben, hiszen az utolsó bajnoki mérkőzéseken rendre ők hozták a legjobb eredményeket.

A csapat többi tagja pedig Győrbe utazik a Kristyán Zsuzsa emlékére szervezett tornára, ahol magyar versenyzőkön túl, Szlovák, Cseh és Osztrák csapatok is szoktak érkezni évről-évre.„

Én azt gondolom, hogy azért okkal lehetünk rendkívül büszkék a hölgyekre!

Hajrá Bányász!