Egyéb

ÓL SIKERÜLT RÉSZVÉTELÜNK A 8. TATABÁNYAI SÖRFEESZTIVÁLON – SZÁMTALAN ÉRDEKLŐDŐ ISMERKEDETT A TATABÁNYAI SPORT CLUB EREDMÉNYEIVEL!

Hosszú idő után ismét megrendezték Tatabányán a népszerű Sörfesztivált. A városközpontban, az Árpád téren és a most átadott Megyeháza téren három napon át hömpölygött az embertömeg, folyt a sör és más hűsítő nedű, valamint a színpadon egymást váltották a zenekarok, az előadók, illetve a táncosok. Tatabánya város legnagyobb rendezvényén több tízezren találtak kikapcsolódást jelentő programokat.

Ezek közül nem maradhatott ki Klubunk, a Tatabányai SC sem. Számos ajándéktárggyal, lufikkal, díszes poharakkal, kiadványainkkal, illetve szerencsekerék játékunkkal vártuk a sok száz érdeklődőt standunknál.

“A Tatabányai Sport Club tradíciói, múltunk és eredményeink, valamint a magyar sportban jelenleg betöltött rangos szerepünk alapján mindenképpen itt van a helyünk, a város legnépszerűbb rendezvényén. Ezért természetes volt, hogy sportolóinkkal, edzőinkkel együtt kitelepülünk a rendezvényre, és megmutatjuk magunkat, hogy szurkolóink „élesben” is találkozzanak velünk, mi pedig velük” – mondta el a sikeres rendezvény után Ormos Marianna, a TSC társadalmi kapcsolatokért felelős vezetője, majd kifejtette:

“Klubunk presztízse megengedi , sőt megköveteli, hogy a város életének részei legyünk, és az itt élők még többet tudhassanak meg a TSC múltjáról, jelenéről. No és nem titkolt célunk a jövő fejlesztése is: azzal, hogy e három napban közelebb kerültünk az itt élő emberekhez, szerencsére számos új, a sport iránt érdeklődő fiatalt is sikerült megszólítanunk. Volt, aki az atléták, volt, aki a birkózók, és volt olyan is, aki a kézilabdázók, vagy a labdarúgók munkájára volt kíváncsi. Készítettünk egy kisfilmet, amelyben az érdeklődők végig is nézhették, kik is vagyunk mi, mit is jelent a Tatabányai Sport Club családjához tartozni. Ez alapján sok olyan személlyel ismerkedtünk meg, akik az őszt már a Bányász sportpályáin, vagy edzőtermeiben kezdik meg. Örvendetes, hogy apró ajándékainkkal, a lufikkal, tollakkal, bögrékkel, valamint a Klub 110 éves történelmét bemutató kiadványunkkal örömet tudtunk adni a minket meglátogató embereknek.

Érdeklődőink a szerencsekerék játékunk kérdései alapján még inkább megismerhették a TSC-t. Természetesen folytatjuk a hasonló akcióinkat, legközelebb nyár végén, a Bányásznapon találkozunk személyesen a sport iránt érdeklődő tatabányai emberekkel” – fejtette ki Ormos Marianna.

Találkozzunk a Bányásznapon is!

Hajrá, Bányász!

Fotók: Tóth Levente