Labdarúgás

Óriási fölény a kezdőmérkőzésen…

Talán meglepte a sárisápi fiúkat letámadásos modorunk, de elmondható, hogy az első félidő 44. percében sikerült az ellenfélnek első támadását vezetni.

Hatalmas nyomás alatt tartottuk a vendég csapat kapuját, esélyt sem adtunk nekik egy támadásvezetéshez.

Jól szervezett, sokat mozgó középpálya jellemezte a fiainkat, s szép gólokat lőttünk. Szabó Richárd már az első húsz percben lerakta névjegyét egy mesterhármassal, amely gólok szép egyéni játékból születtek. Farkas Viktor egy távoli szabadrúgás góllal köszönt be, amely hatalmas kapushibának köszönthetően csorgott be a kapuba, majd egy szögletből keletkezett beadásra érkezett Német remekül, s ahogy tanítják, a hálóba fejelte 5. gólunkat.

A szünetben cseréltünk, Farkas Márk, Kozák Kristóf és Vig Bence szállt be a játékba. A második félidőben már inkább a fiatalos temperamentum és a gyors, de pontatlanabb játék jellemezte csapatunkat. Ismét számos gólhelyzetet alakítottunk ki, de csupán kettő gól született Kozák es Szabó R. jóvoltából. Később Kurucz Pál kapusunk és Sárközi Martin is beszállta a játékba, de már nem változott az eredmény, habár Kocsis és Szabó előtt is számos lehetőség adódott a gólszerzésre.

Mindent összevetve biztató játékkal kezdtünk bele a bajnokságba, gyűjtjük a pontokat.

Legközelebb szerdán Környére utazik csapatunk, a Magyar Kupa sorozat 3. fordulójában küzdünk a testvértelepüléssel, majd a jövő héten Koppánymonostorra utazik csapatunk, ahol 17 órától kezdjük a bajnoki második forduló mérkőzését.

Forrás: https://www.tsclabdarugas.hu/post/%C3%B3ri%C3%A1si-f%C3%B6l%C3%A9ny-a-kezd%C5%91m%C3%A9rk%C5%91z%C3%A9sen?fbclid=IwAR1-BA92UMDdog4v2OBvCkaNIaZ5J0EoAQ0Sk9gsES03r8KMy7fVrvhmEt4

Hajrá Bányász! Jó szerencsét!