Atlétika

PAZAR GYŐZELMEK ÉS HELYEZÉSEK AZ ATLÉTÁK FELNŐTT SZUPER LIGA DÖNTŐJÉN- MOLNÁR JANKA, GERICS ROLAND, ÁTS VIKTÓRIA ÉS NAGY NÓRA IS GYŐZÖTT!

A hétvégén Győrben az U16 korosztály országos bajnokságával párhuzamosan rendezték meg a felnőtt korosztály Szuper Liga döntőjét. Azok a versenyzőink állhattak rajthoz, akik az év folyamán rendezett liga versenyek során szerzett pontjaik alapján a legjobb 8 közé kerültek. Örömteli, hogy versenyzőink közül Molnár Janka, Gerics Roland, Áts Viktória és Nagy Nóra is az első helyen végzett, de a többi versenyzőnk is szépen szerepelt.

„Szuper Liga győzelemmel térhetett haza a kétnapos megméretésről Gerics Roland ffi távolugrásban, ahol Salamon Andris a 4. helyet szerezte meg. Roland már az első ugrásával bebiztosította győzelmét” – adott tájékoztatást atlétáink vezetőedzője, Reichnach Ferenc, majd folytatta a szép eredmények felsorolását:

“Győzelmet aratott a hölgyek 3000 m-es akadályfutásában Nagy Nóra. Az első ezer métert követően szép fokozatosan szakadt el üldözőitől, s végül fölényesen nyerte a versenyszámot.

Női hármasugrásban is két versenyzőnk lépett rekortánra. Az igen kellemetlen erős szélben Áts Viki magabiztosan győzött, míg Hoffer Kriszti a harmadik helyet szerezte meg.

400 m-es gátfutásban Molnár Janka a várakozásoknak megfelelően magabiztosan elsőként érkezett a célba, míg egy óra elteltével a 200 m-es síkfutásban szerzett 2. helyet Mindössze 4 század másodperccel maradt el a győztestől. Lesti Dia betegségből éppen, hogy felépülve távolugrásban szerezte meg a 2. helyet 631 cm-es ugrásával.

10 000 méteres gyaloglásban Bagdány Tomasz 4. helyen ért célba. A magasugró Pénzes Julcsi ifiként jutott a szuperliga döntőbe, 6. helyezése remek eredmény. Atlétáink Szuper Liga döntője remek főpróbája volt a hétvégén Debrecenben rendezendő felnőtt Csapatbajnokságnak” – zárta gondolatait Reichnach Ferenc.

Gratulálunk Sportolóinknak és Edzőiknek!

Hajrá Bányász!