Egyéb

Rendkívüli közlemény!

Kedves sportkedvelő tatabányaiak, sportolók és hozzátartozóik!

Magyarország Kormánya által a koronavírusos fertőzések megelőzése érdekében, 2020. március hó 12. napján életbe léptetett intézkedések alapján Sámuel Botond a Tatabányai Sport Club ügyvezető elnöke a mai napon a következőkről határozott:

A Tatabányai Sport Club az edzéslátogatást lehetővé teszi, azonban csak a következő rendelkezések szigorú betartása mellett:

  • Az edzések csak és kizárólag az igazolt versenyzők számára látogathatók a zárt tértben kötelezően előírt max. 100 fős és nyílt téren 500 fős létszámig.
  • Az edzések látogatását a fentiekben meghatározott sportolók csak saját felelősségre tehetik. Amennyiben részt vesznek a Tatabányai Sport Club edzésen a kötelező, és általánosan elvárt higiéniai követelményeket tartsák be, és tartózkodjanak, amennyire ezt a sportág lehetővé teszi, a testi kontaktustól.
  • A zárt térben megrendezett edzésekre kérjük, hogy amennyiben a sportoló kísérővel érkezik, azt lehetőleg minél fiatalabb, egészséges, felnőtt hozzátartozójával tegye. Kérjük a szülőket, hogy a sportolókat legfeljebb az edzőterem bejáratáig kísérjék, és lehetőleg várakozásuk a nagy parkolóban történjen, szabadtéren.
  • Kérjük a tisztelt hozzátartozókat és sportolókat, hogy betegség, vagy arra utaló jel esetén a többiek egészségének megóvása érdekében tartózkodjanak az edzések látogatásától.
  • Felhívjuk a hozzátartozók figyelmét, hogy a Tatabányai Sport Club jelenleg nem javasolja az edzések látogatását.

A határozat a mai naptól visszavonásig érvényes!

Hajrá Bányász!