Labdarúgás

Labdarúgó utánpótlás eredmények!

U19
Kiegyensúlyozott, jó iramú és rendkívül izgalmas mérkőzést játszott U19-es csapatunk a bajnokság lehetséges egyik esélyesével. Tartalmas és közönségszórakoztató mérkőzés volt, melyen fantasztikus győzni akarás, fegyelmezettség és szervezettség jellemezte csapatunkat. Ehhez párosult a szerencse is, amiért nagyon sokat tettek a srácok, különösen a második félidőben 0:1-es állást követően! Hatalmas gratuláció srácok!

U17
Ismét nagy arányú vereségbe szaladt bele U17-es csapatunk, ám az eredmény nem türkrözi hűen a mérkőzés képét. Az első félidőben a szerencsének és pár kapushibának köszönhetően kerültünk komoly hátrányba, de már ebben a játékrészben is megvoltak a gólszerzési lehetőségeink (4 ziccer a kapussal szemben), sőt a félidő utolsó 15-20 percében már többet birtokoltuk a labdát, mint a Siófok és némileg dominálni tudtunk a mezőnyben. A második félidőben voltak olyan támadásaink, amiből 2-3 gólt is szerezhettünk volna és nem túlzás azt állítani, hogy a helyzetek és a mezőnyjáték alapján ez inkább volt egy döntetlen szagú mérkőzés, mintsem egy kiütés. Sajnos több poszton nem tudtuk fizikálisan felvenni a versenyt az ellenfél idősebb játékosaival, de összességében elégedett voltam a csapat játékával és hozzáállásával. Fel a fejjel vitézek!

U15
A múlt heti mérkőzéshez képest 90 fokot fordult az U15-ös csapatunk játékképe. Ezúttal mi szereztünk gyorsan 2 gólos vezetést, de sajnos két komoly hiba miatt az ellenfél hamar egyenlíteni tudott. Srácaink igyekeztek kontrákból gólt szerezni, hiszen az ellenfél folyamatosan nyomás alatt tudta tartani a kapunkat. Szerencsére a kiugratásokra mindig volt emberünk, aki jól érkezett, s a kontrák jól működtek. Nagy gratuláció a fiúknak a győzelemhez, hiszen a sérülések és a betegségek kezdik hátráltatni a csapatot! Szép volt fiatalok!

U13
A mérkőzés elején egy gyors góllal vezetést szereztünk, ami a hazai csapatot egy kicsit meg is lepte, de azonnal ritmust váltottak, és alig tíz perc alatt két gólt szereztek, megfordították a mérkőzést. Ennek ellenére a fiatal bányászlegények nagyon koncentráltan és fegyelmezetten játszottak a félidőig, így az eredmény nem változott. A második játékrészben egyéni hibákból sokkoltuk magunkat, s így a vége egy nagyobb arányú vereség lett, de összességében elmondható, hogy nagyon tanulságos volt a mérkőzés!

U12
Sajnos ma kijött a két csapat közötti minőségi különbség. Akarattal nem volt gond, de a mi technikai hibáinkat könyörtelenül kihasználta a MOL Vidi csapata. Két büntető mellett adtunk két-három gólt ajándékba, miközben mi az adódó lehetőségeink közül csak egyet tudtunk kihasználni. Legközelebb javítunk, mert az utolsó fordulóban meg szeretnénk mutatni, hogy sikerül győzni a bajnokságban!

Forrás: Tatabányai SC – Labdarúgó szakosztály

https://www.facebook.com/tsclabdarugas/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARD9WFc_eRtf6SUJ9NJ8xv2uoypoH66GEbi_h_paVTS1nzkUDm5KFSNMt0M68I6qmp9pNqTw4_pEsoqv