tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Küldöttközgyűlést tartott a Tatabányai Sport Club

DSC_0098 másolat.jpg

A Felügyelő Bizottság 2023. évi gazdálkodási jelentését, majd a 2024.évi szakmai programot és a költségvetést is elfogadták a küldöttek.

A Tatabányai Sport Club megtartotta 2024. évi Küldöttgyűlését.

A megjelentek a tanácskozás előtt a közelmúltban a Grosics Stadionban lebonyolított Magyar Sport Napja rendezvényről tekintettek meg egy kisfilmet, amely bemutatta azt a közel 1500 főt megmozgató sporteseményt, melyen a Nemzeti Sportügynökség - Sportoló Nemzet képviselete is jelen volt.

A megjelenteket köszöntötte Virág Lajos Úr, a Sportegyesületek Országos Szövetségének ügyvezető-igazgatója, aki elismeréssel szólt a TSC-nél folyó sportmunkáról, a vidéki kiemelt sportegyesület tevékenységéről. Megköszönte az ügyvezetés munkáját és reményét fejezte ki arra vonatkozóan, hogy a közelgő Olimpiai Játékokon több tatabányai sportolónak is szurkolhatunk majd. Tájékoztatta a jelenlevőket, hogy a SOSZ 2025. január 1-től már köztestületként működik és folytatja tevékenységét.

Az Elnökség 2023. évi szakmai beszámolójához kapcsolódóan Sámuel Botond ügyvezető-elnök szóbeli kiegészítését is meghallgatták a megjelentek. Az elnök örömmel ismertette az elmúlt évi kiváló eredményeket, a hazai rendezésű sporteseményeket és azon beruházásokat, melyeket nagyon komoly összefogást követően sikerült megvalósítani. Megköszönte a szakosztályoknál, a létesítményüzemeltetésnél illetve az adminisztratív területen tevékenykedők aktív munkáját. Kiemelten szólt azon cégekről, akik több éve szponzorként-támogatóként segítik a sportegyesület munkáját.

A Felügyelő Bizottság 2023.évi gazdálkodási jelentését, majd a 2024. évi szakmai programot és a költségvetést is elfogadták a küldöttek.

A Küldöttgyűlés ünnepélyes keretek között megköszönte Stark Andrásné Ilonka munkáját, aki hosszú évtizedeken keresztül végezte a TSC Súlyemelő Utánpótlás Alapítvány könyvelését.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét bővült a TSC ÖRÖKÖS TAG egyesületi névsora, három új sportember részesült a magasrangú elismerésben:

Gyurkovics István kézilabda-edző,

Hoffer József atléta-edző,

Lakatos Károly labdarúgó-edző.

Nevezettek az életútjukról készült kisfilm vetítése után az egyesület ajándékát vehették át.

A Küldöttgyűlés baráti beszélgetéssel zárult.

DSC_0066 másolat.jpg
DSC_0143 másolat.jpg