tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777
Tekepálya

Tekecsarnok

1956. január elsején adták át a tekecsarnokot a sportág híveinek. Azóta is Tatabánya egyik legkedveltebb szabadidős létesítménye. Talán kevesen gondolnák, de a városi bajnokságban – némi túlzással – annyian érintettek, mint a kispályás fociban, és legalább olyan komolyan is veszik a pontvadászatot.

Korábban, női-és férficsapat egyaránt indult a nemzeti bajnokságban. A férfi gárda kifejezetten jó erőkből állt, mégis az igazi sikerek a hölgyek nevéhez fűződnek. A TSC női együttese 52 éves fennállása alatt csak egyetlenegyszer nem volt tagja az élvonalnak. Itt kezdte pályafutását a kétszeres világbajnok Vati Ágnes. Innen lett válogatott Koczkás Gizella, Povedákné, aki ma is tagja az extraligás alakulatnak.

De innen indult útjára a sportkarrierje Lovász Krisztinának, Balla Ildikónak, Suhai Évának, a Zsiros-testvéreknek és Méhész Anitának is, akik valamennyien vagy a felnőtt, vagy a különböző korosztályos válogatottakban képviselhették Tatabánya színeit.

Az elmúlt 52 évben rengeteg változáson ment keresztül maga a csarnok és a pálya is. Többször felújították, és ma már a kor követelményeinek megfelelő létesítmény fogadja a vendégeket és a sportolókat egyaránt.

Információk a Tekecsarnokról

A megadott árak tájékoztató jellegűek, részletes ajánlatért keresse Nagy László létesítmény-vezetőt:

E-mail: nagy.laszlo@tatabanyaisc.hu

Telefon: 06-30/7477-901


Adatok:
Cím: 2800, Tatabánya, Szent Borbála út 9.
Nézőtér: 50 ülőhely
Pálya: automata bábú-állítású, négysávos, nemzetközi méretű
Borítása: műanyag
Bábuk: a hazai- és nemzetközi szövetség előírásainak megfelelő, ún. hasas bábú
Eredményjelző: automatikus
Bérelhetőség: igény és megegyezés szerint
Egyéb termek bérleti díjai:
ökölvívó terem 12 000 Ft/óra
birkózó terem 12 000 Ft/óra
cselgáncs terem 12 000 Ft/óra
futófolyosó 12 000 Ft/óra
súlyemelő terem 12 000 Ft/óra
vívó terem 12 000 Ft/óra
ugrócsarnok 12 000 Ft/óra