tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Fantasztikus hangulatú sportnapot tartottunk a Földi Imre sportcsarnokban

2023_1027_SPORTNAP_03.jpg

Csaknem nyolcszáz Gyermek sportolt velünk pénteken

Pénteken délelőtt megtelt a Földi Imre sportcsarnok küzdőtere. A Tatabányai Sport Club által működtetett létesítményben rendeztük meg azt a sportági bemutató napot, amelyen a TSC kilenc szakosztálya mutatta be képességeit, és hívta tagjai közé a csaknem nyolcszáz Fiatalt.

A megnyitón dr. Takács Ádám, a Tatabányai Tankerületi Központ szakmai vezetője és Sámuel Botond, a Tatabányai Sport Club ügyvezető elnöke üdvözölte a megjelenteket, és biztatták a fiatalokat a sportolásra. A fiatalokat meglátogatta a Tatabányán edzőtáborozó atlétánk, Wahl Zoltán, aki eredményesen szerepelt a budapesti atlétikai Világbajnokságon.

"Kilenc iskola kevés híján nyolcszáz tanulóját hozták el hozzánk a lelkes pedagógusok, akiknek köszönjük az aktivitást. A Tatabányai Sport Club atlétika, birkózó, judo, női kézilabda, labdarúgó, ökölvívó, súlyemelő, szertorna és vívó szakosztályai remek bemutatókon keresztül ismertették meg az érkező

Gyerekeket, akik egytől egyig kipróbálhatták a sportágakat.

Voltak, akik a judo-, a tornász-, vagy a birkózószőnyegen, illetve az ökölvívó ringben érezték jól magukat, voltak, akiknek a futás volt optimális, és volt, aki a labdákkal bánt jobban. Több szakosztály jelezte, hogy új tagokra leltek a Gyerekek között, sokan már a következő edzésekre ellátogatnak Klubunkba" - mondta el Ormos Marianna, szervezési igazgató.

A sportnap programjai között rengeteg vidám és érdeklődő arcot lehetett felfedezni. A megkérdezett Gyerekek nagy többsége két szóval jellemezte a rendezvényt: "Nagyon jó!" - kiáltották bele a feléjük nyújtott mikrofonba a ma itt sportoló Fiatalok.

Edzőink ugyancsak elégedetten zárhatták az eseményt, ugyanis a birkózó, az ökölvívó, a vívó, az atlétikai, vagy éppen a judo szakosztály láthatóan népszerű volt a mai napon. Számos gyermek jelezte érdeklődését, illetve azt is, hogy már a jövő héttől belép a Tatabányai Sport Club szilárd kötelékébe.

Hajrá, Bányász!

2023_1027_SPORTNAP_02.jpg
2023_1027_SPORTNAP_01.jpg