tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

Edzőink értékelései a közelmúlt női kézilabda mérkőzéseiről

2023_1121_noi_kezilabda_01.jpg

Egy vereség mellett két győztes meccset hoztak a Lányok

U17 III.osztály B.csoport

Tatabányai SC - Pilisvörösvári KSK 14-31 (6-15)

"Ellenfelünk egy kiemelkedően magas átlövő játékossal igyekezte a támadásait befejezni. Amikor távol sikerült tartani a kaputól, a kapusaink megoldották a helyzetet és tudtak védeni.

Ahhoz, hogy távol tartsuk, nyitott védekezéssel is próbálkoztunk. Védekezésben voltak olyan feladatok amiket a korábbiakhoz képest jobban csináltunk, és mi jöttünk ki győztesen a szituációkból.

Támadó szabálytalanságokat harcoltunk ki és labdákat szereztünk. A gyors támadásainkat nem fejeztük be, vagy rossz megoldásokat választottunk.

Tanulságos mérkőzés volt számunkra amiből a pozitívumokat igyekszünk elraktározni a hibák számát pedig a következő mérkőzéseken csökkenteni" - mondta el Vadász Gergő, a Csapat Edzője.

U19 III.osztály B.csoport és FVM-KEVM megyei felnőtt

Solymári SC - Tatabányai SC 27-41 (12-20)

Tatabányai SC - Környe SE 27-26 (15-15)

"U19-es ellenfelünkkel szemben végig domináltunk, ráadásul tettük ezt úgy, hogy minden játékos érdemben szerepelni tudott.

A megyei bajnokságban a tabella alapján gyengébbnek gondolható ellenféllel találkoztunk, azonban ez esetünkben semmit se jelent. Nagyon fiatal, rutintalan a keretünk, így könnyen meg tudjuk nehezíteni a saját helyzetünket.

Rengeteg ziccert hibáztunk, sokkal simábban is zárhattuk volna a mérkőzést. Összességében igazán hasznos hétvégét zártunk, örülünk a megszerzett négy pontnak" - értékelte a meccseket Sebestyén Máté, a Csapat Vezetőedzője.

Hajrá, Bányász!