tsc@tatabanyaisc.hu +36 70 381 6777

20240120_123134.jpg

A T-Busz két járatán is sportolóink hívják közénk a Fiatalokat

A napokban Tatabánya útjain járva többször előfordult, hogy olyan autóbuszokat láthattunk, amelyeken fiatal sportolók fotója mellett a helyi sportegyesület, a Tatabányai Sport Club logója is megjelent. A szépen díszített autóbuszok látványa különleges, megjelenésük újdonság városunkban.

A Tatabányai Sport Club kíváló partneri kapcsolatban áll a T-Busz Kft-vel, amelynek eredményeképp 2024-ben két helyijáratú autóbusz teljes felületén a legeredményesebb sportolóink arcképével és a TSC logójával ellátva közlekedik majd a megyeszékhelyen.

"Nagyon örültünk annak, hogy a T-Busz Kft ügyvezetője, Kupi Gábor Úr a terveinket azonnal támogatta és rövid egyeztetést követően már a dekorációs szakembereknek vázolhattuk elképzeléseinket. A kötelező háttérdokumentáció elkészültével azonnal megkezdődtek a munkálatok, melyet a sportolókkal együtt mi is türelmetlenül vártunk! - mondta el Ormos Marianna, a Tatabányai Sport Club szervezési igazgatója.

"A jó ügyet igyekszünk mielőbb támogatni!" - kezdte Kupi Gábor, a T-Busz Kft ügyvezetője, aki kiemelte:

"A Tatabányai Sport Club ügyvezetésével évek óta jól együttműködünk, és kollégáimmal együtt figyelemmel kísérjük az egyesület sportolóinak eredményeit. Szurkolunk a TSC sportolóinak, és bízunk abban, hogy ezen támogatásunknak köszönhetően egyre több iskolás csatlakozik majd az egyesület valamelyik szakosztályához!" - vázolta az ügyvezető.

A Tatabányai Sport Club akciójának nem titkolt célja, hogy a lakossággal megismertessék legjobb sportolóikat illetve segítséget nyújtsanak a választásban azon családoknak, akik eddig még nem tudták eldönteni, hogy gyermekük melyik sportágat válassza.

Reichnach Ferenc, a TSC Geotech Atlétikai szakosztályának vezetőedzője hangsúlyozta, hogy a szakosztályvezetés és a válogatott sportolók is örömmel várták, hogy az autóbuszok elkészüljenek.

"Számukra nagyon fontos ez a fajta elismerés. Büszkék vagyunk arra, hogy öt sportolónk is hozzájárulhat ahhoz, hogy az egyesületünket népszerűsíti.

A három felnőtt Molnár Janka, Lesti Diána és Wahl Zoltán mellett az ifjabb korosztályt Rózsahegyi Bori és Szabó Benjamin képviseli. Reméljük, mind több tatabányai fiatal jön el hozzánk és választja a tanulás mellett az aktív sportot is" - mondta a vezetőedző.

A Tatabányai Sport Club szakosztályai szeretettel várják az érdeklődőket!

Hajrá, Bányász!

IMG_20240129_185852_502.jpg
IMG_20240129_185852_790.jpg